1514 11 10 Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN 1514 11 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.24.0 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy, surowy
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2846 90 - Związki, nieorganiczne lub organiczne, metali ziem rzadkich, itru lub skandu lub mieszanin tych metali (z wył. ceru)
-
Kod CN: 8477 30 00 - Maszyny do formowania z rozdmuchiwaniem, do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 9105 29 00 - Zegary ścienne (z wył. zasilanych elektrycznie)
-
Kod CN: 8460 22 00 - Szlifierki bezkłowe do obróbki wykańczającej powierzchnię metali, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek do obróbki wykańczającej uzębień)
-
Kod CN: 7304 19 30 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej), o średnicy zewnętrznej > 168,3 mm, ale <= 406,4 mm
-
Kod CN: 4303 10 90 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
-
Kod CN: 6003 40 00 - Dzianiny z włókien sztucznych, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 5206 - Przędza bawełniana, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 0909 - Nasiona anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku; jagody jałowca