8477 30 00 Maszyny do formowania z rozdmuchiwaniem, do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
Kod CN 8477 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.96.10.0 - MASZYNY DO OBRÓBKI GUMY LUB TWORZYW SZTUCZNYCH LUB DO PRODUKCJI WYROBÓW Z TYCH MATERIAŁÓW, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8443 13 - Maszyny drukarskie offsetowe (z wył. z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku <= 22 cm x 36 cm i maszyn z podawaniem papieru z roli)
-
Kod CN: 3811 11 90 - Środki przeciwstukowe do paliw do silników spalinowych, na bazie związków ołowiu (z wył. na bazie tetraetyloołowiu)
-
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 5407 93 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z bawełną, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 8508 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro
-
Kod CN: DZIAŁ 29 - CHEMIKALIA ORGANICZNE
-
Kod CN: 9505 - Artykuły świąteczne, karnawałowe lub inne rozrywkowe, włączając akcesoria do sztuk magicznych i żartów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5403 42 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z octanu celulozy, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 4407 99 27 - Drewno przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane lub łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane (z wył. drewna tropikalnego, drewna iglastego, dębu "Quercus spp.", buka "Fagus spp.", klonu "Acer spp.", wiśni "Prunus spp." i jesionu "Fraxinus spp.", brzozy "Betula spp.", topoli i osiki "Populus spp.")
-
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone