1602 31 11 Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
Kod CN 1602 31 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3105 40 00 - Diwodoroortofosforan amonu (fosforan monoamonu) nawet jego mieszaniny z wodoroortofosforanem diamonu (fosforanem diamonu) (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 8413 50 - Pompy wyporowe-tłokowe o napędzie silnikowym, do cieczy (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19, pomp paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych i pomp do betonu)
-
Kod CN: 6802 23 00 - Granit i artykuły z niego, tylko cięte lub piłowane, z płaską lub równą powierzchnią (z wył. całkowicie lub częściowo struganej, piaskowanej, zgrubnie lub dokładnie wyszlifowanej lub wypolerowanej powierzchni, płytek, kostek i podobnych artykułów objętych podpozycją 6802 10 00, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 6204 33 10 - Żakiety robocze, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 0304 93 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 7212 10 10 - Blacha biała z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobiona więcej niż powierzchniowo
-
Kod CN: 4103 20 00 - Skóry i skórki, z gadów, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 5512 19 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 2202 99 - Napoje bezalkoholowe (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, mleka i piwa)
-
Kod CN: 8473 30 20 - Zespoły elektroniczne do maszyn do automatycznego przetwarzania danych lub innych urządzeń objętych podpozycją 8471, gdzie indziej niesklasyfikowane