1602 41 10 Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN 1602 41 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0711 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 9507 20 90 - Haczyki na ryby, z przyponem
-
Kod CN: 8107 - Kadm i artykuły z kadmu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom kadmu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kadm)
-
Kod CN: 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN: 4701 00 - Masa włóknista mechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
-
Kod CN: 8423 82 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 30 kg, ale <= 5 000 kg (z wył. wag osobowych, wag do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach, wag do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wag służących do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe)
-
Kod CN: 8429 40 30 - Walce drogowe, samobieżne (inne niż wibracyjne)
-
Kod CN: 8504 90 11 - Rdzenie ferrytowe do transformatorów i wzbudników
-
Kod CN: 0302 41 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0810 20 90 - Jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami, świeże