0711 Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0711 20 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 20 10 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)
Kod CN: 0711 20 90 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia, do produkcji oliwy
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", zakonserwowane tymczasowo (na przykład w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących), ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 59 00 - Grzyby i trufle, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN: 0711 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, ogórków, korniszonów, grzybów i trufli, nie mieszanych)
Kod CN: 0711 90 10 - Owoce z rodzaju Capsicum lub Pimenta, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0711 90 30 - Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 50 - Cebula, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 70 - Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5606 00 91 - Przędza rdzeniowa (z wył. przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605; przędzy rdzeniowej z włosia końskiego; nici gumowej pokrytej materiałem włókienniczym; szpagatu, sznura i pozostałych wyrobów tekstylnych rdzeniowych objętych pozycją 5808; przędzy metalizowanej rdzeniowej)
Kod CN: 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
Kod CN: 8703 22 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 1 000 cm³, ale <=1 500 cm³, nowe (z wył. Pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
Kod CN: 5111 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi chemicznymi
Kod CN: 8413 60 31 - Pompy zębate do hydraulicznych układów napędowych i siłowych (z wył. zespołów hydraulicznych)
Kod CN: 7116 10 00 - Artykuły z pereł naturalnych lub hodowlanych, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 2204 21 34 - Wina białe produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN: 3305 90 00 - Preparaty do włosów (z wył. szamponów, preparatów do trwałej ondulacji lub prostowania włosów i lakierów do włosów )
Kod CN: 3912 39 - Etery celulozy, w formach podstawowych (z wył. karboksymetylocelulozy i jej soli)
Kod CN: 7616 - Artykuły z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane