0711 Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0711 20 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 20 10 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)
Kod CN: 0711 20 90 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia, do produkcji oliwy
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", zakonserwowane tymczasowo (na przykład w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących), ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 59 00 - Grzyby i trufle, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN: 0711 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, ogórków, korniszonów, grzybów i trufli, nie mieszanych)
Kod CN: 0711 90 10 - Owoce z rodzaju Capsicum lub Pimenta, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0711 90 30 - Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 50 - Cebula, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 70 - Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9506 70 30 - Wrotki, włączając buty z przymocowanymi wrotkami
Kod CN: 4701 00 10 - Masa włóknista termomechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
Kod CN: 4905 99 00 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy wszelkich rodzajów, włączając atlasy, mapy ścienne, plany topograficzne, drukowane (z wył. w postaci książek i wypukłych map, planów i globusów)
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 6209 30 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych i czapeczek, pieluch i wkładek dla niemowląt [patrz 9619])
Kod CN: 0601 10 - Cebulki, bulwy, korzenie bulwiaste, pędy podziemne korony i kłącza, w stanie uśpienia roślin (z wył. wykorzystywanych do spożycia przez ludzi i roślinami i korzeni cykorii)
Kod CN: 2204 22 26 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN: 6206 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i trykotów)
Kod CN: 4503 - Artykuły z korka naturalnego (z wył. korka w postaci prostokątnych lub kwadratowych bloków, płyt, arkuszy lub pasów, włącznie z półfabrykatem do produkcji korków lub zatyczek, obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części)
Kod CN: 7302 30 00 - Iglice zwrotnicowe, krzyżownice, pręty zwrotnicowe i pozostałe elementy skrzyżowań, kolejowe lub tramwajowe, z żeliwa lub stali