0711 Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0711 20 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 20 10 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)
Kod CN: 0711 20 90 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia, do produkcji oliwy
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 51 00 - Grzyby z rodzaju "Agaricus", zakonserwowane tymczasowo (na przykład w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących), ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 59 00 - Grzyby i trufle, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN: 0711 90 - Warzywa i mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, ogórków, korniszonów, grzybów i trufli, nie mieszanych)
Kod CN: 0711 90 10 - Owoce z rodzaju Capsicum lub Pimenta, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0711 90 30 - Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 50 - Cebula, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 70 - Kapary, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6208 92 00 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, majtki, figi, peniuary, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, półhalek i halek, koszul nocnych i piżam, biustonoszy, pasów wyszczuplających, gorsetów i podobnych artykułów)
Kod CN: 3105 20 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające trzy pierwiastki nawozowe: azot, fosfor i potas (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 6405 90 10 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
Kod CN: 2507 00 80 - Gliny kaolinowe (inne niż kaolin)
Kod CN: 2204 29 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN: 7202 11 80 - Żelazomangan, zawierający > 2% masy węgla (z wył. o granulacji <= 5 mm i o zawartości manganu > 65% masy)
Kod CN: 0207 44 91 - Wątróbki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 8545 90 - Artykuły z grafitu lub innego rodzaju węgla, w rodzaju stosowanych w elektrotechnice (z wył. elektrod i szczotek węglowych)
Kod CN: 3502 90 70 - Albuminy, zdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])