1604 13 90 Sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
Kod CN 1604 13 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2707 40 00 - Naftalen zawierający > 50% masy naftalenu (z wył. chemicznie zdefiniowanego)
-
Kod CN: 3204 16 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne reaktywne; preparaty na bazie organicznych syntetycznych reaktywnych środków barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 7010 90 47 - Butle, ze szkła bezbarwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej < 0,15 l
-
Kod CN: 4107 99 - Skóra wyprawiona, włączając skórę pergaminowaną, z części, pasków i płatów, ze skór bydlęcych (włączając bawole) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry niedwojonej z pełnym licem, dwoiny licowej, skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 0302 43 - Sardynki "Sardina pilchardus, Sardinops spp.", sardynela "Sardinella spp.", brisling lub szprot "Sprattus sprattus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1604 19 92 - Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 5602 10 31 - Filc w postaci wyrobów włókienniczych igłowanych, nieimpregnowany, niepowleczony, niepokryty ani nielaminowany, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 8459 61 90 - Frezarki do obróbki metalu, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych, frezarek narzędziowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 5007 10 00 - Tkaniny z burety
-
Kod CN: 9616 10 - Rozpylacze do perfum i podobnych preparatów toaletowych, ich oprawy i głowice