1602 49 13 Karki i ich części, włącznie z mieszankami obojczyków i łopatek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN 1602 49 13 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8112 99 30 - Artykuły z niobu "columbium" lub renu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0402 91 10 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu <= 8%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 6307 90 91 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z filcu, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 3901 10 90 - Polietylen o gęstości < 0,94, w formach podstawowych (z wył. polietylenu liniowego)
-
Kod CN: 4802 62 00 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku <= 435 mm i o drugim boku <= 297 mm, po rozłożeniu, w którym >10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 3904 69 80 - Fluoropolimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych (z wył. elastomeru fluorowego FKM, poli(tetrafluoroetylenu) i poli(fluorku winylu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych formach masowych)
-
Kod CN: 2903 77 60 - Trichlorofluorometan, dichlorodifluorometan, trichlorotrifluoroetany, dichlorotetrafluoroetany i chloropentafluoroetan
-
Kod CN: 0103 10 00 - Świnie hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 1604 19 94 - Morszczuk i widłak "Merluccius spp., Urophycis spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)