1602 49 19 Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN 1602 49 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6301 20 - Koce i pledy, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 8516 29 10 - Grzejniki elektryczne wypełnione cieczą, do ogrzewania pomieszczeń i gleby
-
Kod CN: 3402 11 10 - Roztwory wodne zawierające > 30% masy, ale <= 50% masy, alkilo[oksydi(benzenosulfonianu)]disodu (z wył. mydła)
-
Kod CN: 2918 19 98 - Kwasy karboksylowe z alkoholową grupą funkcyjną, ale bez innej tlenowej grupy funkcyjnej oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu mlekowego, kwasu winowego, kwasu cytrynowego, kwasu glukonowego, ich soli i estrów, i chlorobenzylatu (ISO), kwasu 2,2-difenylo-2-hydroksyoctowy (kwas benzilowy), kwasu 2,2-bis(hydroksymetylo)propionowego i kwasu cholowego, kwasu 3-α,12-α-dihydroksy-5-β-cholanowy-24 (kwas dezoksycholowy), ich soli i estrów)
-
Kod CN: 3917 39 00 - Giętkie rury, przewody i węże, z tworzyw sztucznych, wzmocnione lub inaczej połączone z innymi materiałami (z wył. wyrobów o minimalnym ciśnieniu rozrywającym 27,6 MPa)
-
Kod CN: 8523 80 - Nośniki do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, nawet zapisane, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków (z wył. nośników magnetycznych, optycznych i półprzewodnikowych oraz produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 2008 80 11 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas.
-
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
-
Kod CN: 2826 12 00 - Fluorki glinu
-
Kod CN: 8607 91 90 - Części lokomotyw szynowych, gdzie indziej niesklasyfikowane