2106 90 55 Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN 2106 90 55 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9209 99 70 - Części i akcesoria instrumentów muzycznych "np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych", do szaf grających, katarynek i pozostałych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów (z wył. metronomów, widełek stroikowych, kamertonów dętych, mechanizmów pozytywek, strunowych instrumentów muzycznych klawiszowych, organów piszczałkowych klawiszowych, fisharmonii i podobnych instrumentów klawiszowych i dętych instrumentów muzycznych)
-
Kod CN: 6404 20 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia dla lalek)
-
Kod CN: DZIAŁ 22 - NAPOJE BEZALKOHOLOWE, ALKOHOLOWE I OCET
-
Kod CN: 9026 20 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli ciśnienia cieczy lub gazów, nieelektroniczne (z wył. manometrów z rurką spiralną Bourdona lub manometrów z metalową przeponą i regulatorów)
-
Kod CN: 3702 97 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii monochromatycznej, o szerokości <= 35 mm, i o długości > 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, do promieni rentgenowskich)
-
Kod CN: 6204 53 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i halek)
-
Kod CN: 2905 42 00 - Pentaerytrytol
-
Kod CN: 0804 40 00 - Awokado, świeże lub suszone
-
Kod CN: 9010 90 20 - Części i akcesoria, aparatury i wyposażenia objętych podpozycjami 9010 50 00 lub 9010 60 00, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0307 82 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.) żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach