1604 12 10 Filety ze śledzi, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone
Kod CN 1604 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6107 11 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane
-
Kod CN: 3506 - Kleje gotowe i pozostałe gotowe spoiwa, gdzie indziej niesklasyfikowane; produkty odpowiednie do stosowania jako kleje lub spoiwa, pakowane do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto
-
Kod CN: 6304 91 00 - Artykuły wyposażenia wnętrz, dziane (z wył. Koców i pledów, bielizny pościelowej, bielizny stołowej, bielizny toaletowej i bielizny kuchennej, firanek, zasłon, włącznie z draperiami, lambrekinów okiennych lub łóżkowych, narzut, moskitier do łóżek, abażurów i artykułów objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 2826 19 10 - Fluorki amonu lub sodu
-
Kod CN: DZIAŁ 18 - KAKAO I PRZETWORY Z KAKAO
-
Kod CN: 4813 90 10 - Bibułka papierosowa, w zwojach o szerokości > 5 cm, ale <= 15 cm
-
Kod CN: 5515 21 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 3911 10 00 - Żywice naftowe, żywice kumaronowe, indenowe lub kumaronowo-indenowe i politerpeny, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8467 92 00 - Części ręcznych narzędzi pneumatycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3306 90 00 - Preparaty do higieny zębów lub jamy ustnej, włącznie z pastami i proszkami do przytwierdzania protez (z wył. środków do czyszczenia zębów i nici dentystycznych do czyszczenia międzyzębowego (dental floss))