1604 14 36 Filety znane jako „loins” z tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
Kod CN 1604 14 36 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 1604 14 36. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 8703 70 00 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym (wysokoprężnym lub średnioprężnym), jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu, zdolnymi do ładowania przez podłączenie do zewnętrznego źródła energii elektrycznej (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
Kod CN: 8523 80 10 - Nośniki do odtwarzania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych, niezapisane, włączając matryce i wzorce do produkcji dysków (z wył. nośników magnetycznych, optycznych i półprzewodnikowych oraz produktów objętych działem 37)
Kod CN: 8702 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą
Kod CN: 2940 00 00 - Cukry, chemicznie czyste (z wył. sacharozy, laktozy, maltozy, glukozy i fruktozy); etery cukrów, acetale cukrów i estry cukrów i ich sole (z wył. naturalnych lub syntetycznych prowitamin, witamin, hormonów, glikozydów, alkaloidów roślinnych i ich soli, eterów, estrów i pozostałych pochodnych)
Kod CN: 7202 11 80 - Żelazomangan, zawierający > 2% masy węgla (z wył. o granulacji <= 5 mm i o zawartości manganu > 65% masy)
Kod CN: 1604 14 36 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
Kod CN: 7615 10 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i podobne, z odlewanego aluminium (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
Kod CN: 8477 90 10 - Części maszyn do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych, lub do produkcji wyrobów z tych materiałów, objętych podpozycją od 8477 10 00 do 8477 80 99, gdzie indziej niesklasyfikowane, z żeliwa lub staliwa (z wył. części maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)