1604 14 48 Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
Kod CN 1604 14 48 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8207 40 90 - Narzędzia do gwintowania otworów lub wałków w materiałach innych niż metal, wymienne
-
Kod CN: 6112 31 - Stroje kąpielowe z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod CN: 8523 49 20 - Dyski do systemów odczytu laserowego, zapisane (z wył. DVD)
-
Kod CN: 2941 20 - Streptomycyny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 6406 10 90 - Cholewki, nawet przymocowane do podeszew innych niż podeszwy zewnętrzne i części do nich (z wył. usztywniaczy i części zasadniczych wykonanych ze skóry wyprawionej lub z azbestu)
-
Kod CN: 4407 94 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 8701 94 10 - Ciągniki rolnicze i stosowane w leśnictwie, kołowe, o mocy silnika > 75 kW, ale <= 130 kW (z wył. kierowanych przez pieszego)
-
Kod CN: 7019 51 00 - Tkaniny, włącznie z taśmami tkanymi, ze szkła, o szerokości <= 30 cm (z wył. niedoprzędów)
-
Kod CN: 2620 40 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie glin
-
Kod CN: 2204 21 84 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)