1604 19 93 Czarniak "Pollachius virens", przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN 1604 19 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6207 29 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, koszulek trykotowych, slipów )
-
Kod CN: 4010 19 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy (z wył. wzmocnionych tylko metalem lub tylko materiałami włókienniczymi)
-
Kod CN: 2811 - Kwasy nieorganiczne i nieorganiczne związki tlenowe niemetali (z wył. chlorowodoru [kwasu chlorowodorowego], kwasu chlorosulfonowego, kwasu siarkowego, oleum, kwasu azotowego, mieszanin nitrujących, pentatlenku difosforu, kwasu fosforowego, kwasu polifosforowego, tlenków boru i kwasów borowych)
-
Kod CN: 3923 40 10 - Szpule, rolki i podobne nośniki do błon fotograficznych i kinematograficznych lub do taśm, filmów i podobnych, do rejestrowania dźwięku lub obrazu, lub sygnałów, danych lub programów
-
Kod CN: 3920 51 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego poli(metakrylanu metylu) , niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2009 71 20 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2008 20 51 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 17% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
-
Kod CN: 0203 19 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
-
Kod CN: 5107 20 91 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny, niebielona, zmieszana z włóknami (z wył. zmieszanej wyłącznie lub głównie z włóknami odcinkowymi syntetycznymi, przędzy zawierającej łącznie >= 85% masy wełny i cienkiej sierści zwierzęcej, i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 50 79 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg