1604 20 30 Łososiowate przetworzone lub zakonserwowane (z wył. łososia oraz ryb całych lub w kawałkach)
Kod CN 1604 20 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0909 62 00 - Nasiona anyżku, badianu, kminku lub kopru, jagody jałowca, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 6307 10 - Ścierki do podłogi, zmywaki, ścierki do kurzu oraz podobne ścierki do czyszczenia, z dowolnego materiału włókienniczego
-
Kod CN: 3920 51 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowego poli(metakrylanu metylu) , niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0207 27 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 2829 - Chlorany i nadchlorany; bromiany i nadbromiany; jodany i nadjodany
-
Kod CN: 0402 - Mleko i śmietana, zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 4407 26 - Białe lauan, białe meranti, białe seraya, żółte meranti i alan, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 6203 42 35 - Spodnie i bryczesy, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. z drelichu, z kordu genua, z dzianin, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)
-
Kod CN: 8301 30 00 - Zamki, w rodzaju stosowanych do mebli, z metalu nieszlachetnego