1604 20 40 Sardela przetworzona lub zakonserwowana (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
Kod CN 1604 20 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 42 40 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus", żywy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 8474 90 - Części maszyn do obróbki substancji mineralnych, objętych podpozycją 8474, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7005 29 80 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub szkła barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub jedynie szlifowanego powierzchniowo, lub szkła z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 8432 42 00 - Rozsiewacze nawozów (z wył. rozpylaczy i roztrząsaczy obornika)
-
Kod CN: 8804 00 00 - Spadochrony, włączając spadochrony kierowane i paralotnie oraz spadochrony wirnikowe; części i akcesoria do nich, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2620 99 20 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie niob i tantal
-
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
-
Kod CN: 3824 87 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające kwas perfluorooktanosulfonowy, jego sole, perfluorooktanosulfonamidy, lub fluorek perfluorooktanosulfonylu
-
Kod CN: 3823 13 00 - Kwasy tłuszczowe oleju talowego, przemysłowe
-
Kod CN: 2852 - Nieorganiczne lub organiczne związki rtęci, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. amalgamatów)