1604 20 50 Sardynki, latające bonito, makrela z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, ryby z gatunku Orcynopsis unicolor przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
Kod CN 1604 20 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8411 11 00 - Silniki turboodrzutowe, o ciągu <= 25 kN
-
Kod CN: 0603 13 00 - Orchidee cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 6912 00 85 - Artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z ceramiki porowatej lub szlachetnej (z wył. zestawów stołowych, naczyń kuchennych, wanien, bidetów, zlewów i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów)
-
Kod CN: 6204 61 85 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i szorty, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 5105 40 00 - Gruba sierść zwierzęca, zgrzebna lub czesana
-
Kod CN: 1511 10 10 - Olej palmowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 3824 99 56 - Kartridże i kartomizery, napełnione, do papierosów elektronicznych i preparaty do stosowania w kartridżach i kartomizerach do papierosów elektronicznych, zawierające nikotynę lub jej sole, etery, estry lub pozostałe pochodne
-
Kod CN: 0712 90 19 - Kukurydza cukrowa "Zea mays var. Saccharata", suszona, nawet cięta w kawałki lub w plasterki, ale dalej nieprzetworzona (z wył. odmian do siewu)
-
Kod CN: 1902 19 10 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, niezawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy lub jaj
-
Kod CN: 2202 99 95 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 0,2%, ale < 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów