1701 12 10 Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN 1701 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.11.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4106 32 00 - Skóry ze świń, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 5603 12 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 7225 91 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 8207 19 90 - Narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż cermetale, diamenty lub z diamentów spiekanych
-
Kod CN: 2309 90 49 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 10%, i >= 50% masy produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6112 - Dresy, ubiory narciarskie i stroje kąpielowe, dziane
-
Kod CN: 7505 - Sztaby, pręty, kształtowniki i druty, z niklu (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 9017 80 90 - Przyrządy ręczne do pomiaru długości, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 99 91 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5% masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. zamrożonych lub suszonych)
-
Kod CN: 3815 11 00 - Katalizatory na nośniku, z niklem lub ze związkami niklu jako substancjami aktywnymi, gdzie indziej niesklasyfikowane