1702 20 10 Cukier klonowy, w postaci stałej, zawierający dodatki środków aromatyzujących lub barwiących
Kod CN 1702 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.13.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany, zawierający dodatek środków aromatyzujących lub barwiących; cukier klonowy i syrop klonowy
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8414 80 51 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie > 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę <= 120 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 6202 91 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów i spodni)
-
Kod CN: 4403 98 00 - Drewno z eukaliptusa (Eucalyptus spp.), surowe, którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp.; drewna w postaci podkładów kolejowych; drewna ciętego na deski lub belki, itp.; drewna malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 2208 90 19 - Arak, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0810 90 75 - Jadalne owoce (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek, owoców tarniny, truskawek, poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, żurawin, borówek czarnych, owoców z rodzaju Vaccinium, owoców kiwi, durians, owoce persymony, porzeczek czarne, białe lub czerwone, agrestu, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya), świeże
-
Kod CN: 4706 10 00 - Masa z lintersu bawełnianego
-
Kod CN: 7219 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej
-
Kod CN: 0403 10 93 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 1104 23 98 - Ziarna kukurydzy krojone lub śrutowane lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, łuszczonych, perełkowanych i granulek i mąki)