1704 90 10 Wyciąg (ekstrakt) z lukrecji, zawierający > 10 % masy sacharozy, ale niezawierający innych dodanych substancji
Kod CN 1704 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.23.0 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8704 32 99 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu > 5 ton, używane (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
-
Kod CN: 0403 10 39 - Jogurt o zawartości tłuszczu > 6,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 8714 94 90 - Części hamulców, włączając piasty hamujące, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 7210 50 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte tlenkami chromu lub chromem i tlenkami chromu
-
Kod CN: 8211 10 00 - Zestawy w kompletach artykułów objętych pozycją 8211; zestawy w kompletach, w których artykułów objętych pozycją 8211 jest więcej niż innych artykułów
-
Kod CN: 9401 52 00 - Meble do siedzenia z bambusa
-
Kod CN: 0101 30 00 - Osły żywe
-
Kod CN: 2204 22 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 0408 91 80 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. żółtek jaj)