10.82.23.0 Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.82.23 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
Kod PKWiU 10.82.23.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1704 10 10 - Guma do żucia, nawet pokryta cukrem, zawierająca < 60% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1704 10 90 - Guma do żucia, nawet pokryta cukrem, zawierająca >= 60% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1704 90 10 - Wyciąg (ekstrakt) z lukrecji, zawierający > 10 % masy sacharozy, ale niezawierający innych dodanych substancji
-
Kod CN: 1704 90 30 - Biała czekolada
-
Kod CN: 1704 90 51 - Pasty, włącznie z marcepanem, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg
-
Kod CN: 1704 90 55 - Pastylki od bólu gardła i dropsy od kaszlu
-
Kod CN: 1704 90 61 - Wyroby pokryte cukrem, niezawierające kakao
-
Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 1704 90 75 - Toffi, karmelki i podobne cukierki
-
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
-
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.49.24.0 - Części obrabiarek do drewna, korka, kamienia, ebonitu lub podobnych twardych materiałów
-
Kod PKWiU: 27.40.25 - Żyrandole oraz pozostałe oprawy oświetleniowe instalowane na suficie lub ścianach
-
Kod PKWiU: 80.10.12 - Usługi strażników
-
Kod PKWiU: 20.15.52 - Siarczan potasu
-
Kod PKWiU: 01.13.72.0 - Nasiona buraków cukrowych
-
Kod PKWiU: 25.61.2 - POZOSTAŁE USŁUGI OBRÓBKI METALI
-
Kod PKWiU: 07.21.1 - Rudy uranu i toru
-
Kod PKWiU: 58.13.31.0 - Sprzedaż miejsca reklamowego w gazetach drukowanych
-
Kod PKWiU: 46.34.12.0 - Sprzedaż hurtowa napojów alkoholowych
-
Kod PKWiU: 14.14.23.0 - Pozostałe bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce