1806 31 00 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg, nadziewane
Kod CN 1806 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.22.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5208 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m²
-
Kod CN: 7307 19 90 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, odlewane, ze stali
-
Kod CN: 7201 10 11 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy, >= 0,4% masy manganu i <= 1% masy krzemu
-
Kod CN: 9018 50 10 - Przyrządy i urządzenia okulistyczne, nieoptyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0308 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance, nawet wędzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 8418 21 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe
-
Kod CN: 1508 90 90 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie, oleju surowego i do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 3502 90 20 - Albuminy, niezdatne lub uznane jako niezdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
-
Kod CN: 2516 11 00 - Granit, surowy lub wstępnie obrobiony (z wył. już o cechach kostek brukowych, płyt nawierzchniowych, krawężników lub płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 2925 19 95 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN), 3,3′,4,4′,5,5′,6,6′–Oktabromo-N,N′-etylenodiftalimid; N,N′-etylenobis(4,5-dibromoheksahydro-3,6-metanoftalimid), i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))