1902 40 10 Kuskus nieprzygotowany
Kod CN 1902 40 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7217 30 90 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający >= 0,6% masy węgla, powleczony lub pokryty metalem nieszlachetnym (z wył. powleczonego lub pokrytego cynkiem, sztab i prętów)
-
Kod CN: 5103 10 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
-
Kod CN: 0813 50 12 - Mieszanki z suszonych owoców papai, tamarynd, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niezawierające śliwek
-
Kod CN: 7318 29 00 - Artykuły niegwintowane, z żeliwa lub ze stali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7606 12 92 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, ale < 3 mm, ze stopów aluminium, prostokątne lub kwadratowe (z wył. malowanych, lakierowanych lub powleczonych tworzywami sztucznymi, korpusów, zamknięć i zawleczek do puszek do napojów )
-
Kod CN: 2008 97 38 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy i mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 3824 99 56 - Kartridże i kartomizery, napełnione, do papierosów elektronicznych i preparaty do stosowania w kartridżach i kartomizerach do papierosów elektronicznych, zawierające nikotynę lub jej sole, etery, estry lub pozostałe pochodne
-
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
-
Kod CN: 3706 90 99 - Pozytywy filmu kinematograficznego, naświetlone i wywołane, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową, o szerokości >= 10 mm ale < 35 mm (z wył. pozytywów pośrednich i kronik filmowych, i zawierających jedynie ścieżkę dźwiękową)
-
Kod CN: 3302 10 29 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, zawierające >= 1,5% masy tłuszczu z mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)