1904 10 10 Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z kukurydzy
Kod CN 1904 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1605 56 00 - Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 2009 89 36 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol i mieszanek)
-
Kod CN: 5703 20 12 - Płyty, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe, zadrukowane (z wył. płyt dywanowych o powierzchni > 1 m²)
-
Kod CN: 1602 32 30 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 25%, ale < 57% masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 6104 49 00 - Suknie z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny, z włókien chemicznych i halek)
-
Kod CN: 8427 - Wózki widłowe; inne wozy i wózki transportu wewnętrznego wyposażone w urządzenia podnoszące lub przenoszące (z wył. wozów okraczających podsiębiernych oraz wozów i wózków transportu wewnętrznego z urządzeniami dźwigowymi)
-
Kod CN: 2903 39 28 - Perfluorowane fluorki nasycone
-
Kod CN: 6104 13 00 - Kostiumy z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 2008 30 39 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
-
Kod CN: 8901 20 90 - Tankowce (z wył. pełnomorskich)