1904 10 90 Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu)
Kod CN 1904 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8461 40 - Obrabiarki do nacinania, szlifowania lub obróbki wykańczającej uzębień, do obróbki metali lub cermetali (z wył. strugarek poprzecznych, dłutownic i przeciągarek)
-
Kod CN: 9026 10 89 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy, nieelektroniczne (z wył. przepływomierzy, mierników i regulatorów)
-
Kod CN: 2909 30 90 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru difenylu i pochodnych bromowanych)
-
Kod CN: 2914 19 90 - Ketony alifatyczne bez innej tlenowej grupy funkcyjnej (z wył. acetonu, butanonu (ketonu metylowo-etylowego, 4-metylopentanu-2-on (ketonu metylowo-izobutylowego i 5-metyloheksanu-2-on))
-
Kod CN: 7208 51 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości > 10 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 3201 10 00 - Ekstrakt quebracho
-
Kod CN: 8540 89 00 - Lampy elektronowe (z wył. lamp odbiorczych lub wzmacniających, lamp mikrofalowych, lamp fotokatodowych, lamp elektronopromieniowych, lamp do wyświetlania danych/grafiki, monochromatycznych, lamp do wyświetlania danych/grafiki, kolorowych, z wielkością punktu < 0,4 mm)
-
Kod CN: 2007 99 20 - Przecier i pasta, z kasztanów, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0703 10 - Cebula i szalotka, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4814 - Tapety papierowe i podobne pokrycia ścienne, okienny papier przezroczysty