1905 32 05 Gofry i wafle, o zawartości wody > 10% masy
Kod CN 1905 32 05 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4802 10 00 - Papier i tektura, czerpane, dowolnego rozmiaru
-
Kod CN: 8487 90 40 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, z żeliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1007 90 00 - Ziarno sorgo (z wył. nasion)
-
Kod CN: 0308 30 50 - Meduzy (Rhopilema spp.), zamrożone (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 9031 49 10 - Projektory profilowe
-
Kod CN: 0402 91 59 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 4411 93 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,5 g do 0,8 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, komórkowych paneli z drewna mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury; składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 4407 95 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 0404 10 06 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 5301 29 00 - Len czesany lub przerobiony w inny sposób, ale nieprzędziony (z wył. międlonego, trzepanego i roszonego)