10.72.12.0 Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.72.12 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
Kod PKWiU 10.72.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1905 20 30 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające >= 30%, ale < 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 1905 31 11 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g
-
Kod CN: 1905 31 19 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 85 g
-
Kod CN: 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN: 1905 31 91 - Podwójne herbatniki z nadzieniem, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN: 1905 31 99 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao i podwójnych herbatników z nadzieniem)
-
Kod CN: 1905 32 05 - Gofry i wafle, o zawartości wody > 10% masy
-
Kod CN: 1905 32 11 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 1905 32 19 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g i gofrów i wafli o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 1905 32 91 - Gofry i wafle, solone, nawet z nadzieniem (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 1905 32 99 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, nawet z nadzieniem (z wył. całkowicie lub częściowo pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, solonymi i o zawartości wody > 10% masy)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 85.53.11.0 - Usługi świadczone przez szkoły nauki jazdy
-
Kod PKWiU: 94.99.15.0 - Usługi świadczone przez stowarzyszenia młodzieżowe
-
Kod PKWiU: 63.12.20.0 - SPRZEDAŻ MIEJSCA REKLAMOWEGO NA PORTALACH INTERNETOWYCH
-
Kod PKWiU: 32.50.50.0 - Pozostałe urządzenia i instrumenty medyczne, włączając chirurgiczne
-
Kod PKWiU: 28.15.26.0 - Sprzęgła rozłączne i nierozłączne, włączając przeguby uniwersalne
-
Kod PKWiU: 01.16 - ROŚLINY WŁÓKNISTE
-
Kod PKWiU: 10.84.11.0 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
-
Kod PKWiU: 41.00.46.0 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem zbiorników, silosów i budynków magazynowych
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 63.91.11.0 - Usługi agencji informacyjnych dla mediów drukowanych