2001 90 92 Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Kod CN 2001 90 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7215 50 - Sztaby i pręty, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. ze stali automatowej)
-
Kod CN: 2204 10 94 - Wino musujące ze świeżych winogron, z chronionym oznaczeniem geograficznym (ChOG)
-
Kod CN: 4105 10 00 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, bez wełny, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 5515 21 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
-
Kod CN: 1702 20 - Cukier klonowy, w postaci stałej, i syrop klonowy (z wył. zawierających dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 2903 94 00 - Heksabromobifenyle
-
Kod CN: 9015 80 40 - Przyrządy i urządzenia stosowane w geodezji, topografii, miernictwie lub niwelacji, i przyrządy hydrograficzne (z wył. kompasów i busoli, teodolitów i tachymetrów, niwelatorów, fotogrametrycznych przyrządów i urządzeń, dalmierzy)
-
Kod CN: 2204 29 80 - Wina ze świeżych winogron, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)