2002 10 10 Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN 2002 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4304 00 00 - Futra sztuczne i artykuły z nich (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub futra sztucznego, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
-
Kod CN: 8418 21 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe
-
Kod CN: 8411 12 10 - Silniki turboodrzutowe, o ciągu > 25 kN, ale <= 44 kN
-
Kod CN: 5205 27 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 83,33 decyteksa, ale < 106,38 decyteksa "o numerze metrycznym > 94, ale <= 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2009 39 39 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 6812 99 90 - Artykuły z azbestu lub z mieszanin na bazie azbestu lub azbestu i węglanu magnezu, np. przędza, nici, sznurki, tkane lub dziane, nawet wzmocnione (z wył. z azbestu krokidolitowego; włókien azbestowych obrobionych; mieszaniny na bazie azbestu lub na bazie azbestu i węglanu magnezu; materiału do połączeń z prasowanych włókien azbestowych, w arkuszach lub rolkach; papieru, płyt pilśniowych i filcu; odzieży, dodatków odzieżowych, obuwia i nakryć głowy; materiału ciernego na bazie azbestu; artykułów azbestowo krokidolitowo-cementowych)
-
Kod CN: 2923 - Czwartorzędowe sole amoniowe i wodorotlenki; lecytyny i pozostałe fosfoaminolipidy, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 2205 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 0709 93 10 - Cukinia, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 2302 50 00 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki z roślin strączkowych, nawet granulowane