10.39.17.0 Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.17 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Kod PKWiU 10.39.17.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2002 10 10 - Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2002 10 90 - Pomidory ze skórką, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2002 90 11 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2002 90 19 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2002 90 31 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2002 90 39 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2002 90 91 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2002 90 99 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 2003 10 20 - Grzyby z rodzaju Agaricus, tymczasowo zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, gotowane
-
Kod CN: 2003 10 30 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
-
Kod CN: 2003 90 10 - Trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2003 90 90 - Grzyby, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 2004 90 10 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożona
-
Kod CN: 2004 90 30 - Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
-
Kod CN: 2004 90 50 - Groch [Pisum sativum] i niedojrzała fasola z gatunku Phaseolus spp., w strąkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożony
-
Kod CN: 2004 90 91 - Cebule, gotowane, inaczej nieprzetworzone, zamrożone
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 2005 60 00 - Szparagi przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 70 00 - Oliwki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 80 00 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
-
Kod CN: 2005 91 00 - Pędy bambusa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 99 10 - Owoce z rodzaju Capsicum, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. słodkiej papryki oraz pieprzu angielskiego, i zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 99 20 - Kapary przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 99 30 - Karczochy przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
-
Kod CN: 2005 99 60 - Kapusta kwaszona, niezamrożona
-
Kod CN: 2005 99 80 - Warzywa, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, pikantnych owoców z rodzaju Capsicum, kaparów, karczochów, mieszanek warzyw i kapusty kwaszonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.11.31.0 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania o zapłonie samoczynnym
-
Kod PKWiU: H - TRANSPORT I GOSPODARKA MAGAZYNOWA
-
Kod PKWiU: 24.20.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ RUR, PRZEWODÓW RUROWYCH, PROFILI DRĄŻONYCH I ŁĄCZNIKÓW, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 82.11.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ADMINISTRACYJNĄ OBSŁUGĄ BIURA
-
Kod PKWiU: 46.49.39 - Sprzedaż hurtowa pozostałych towarów konsumpcyjnych, gdzie indziej niesklasyfikowanych
-
Kod PKWiU: 28.13.32 - Części pomp powietrznych i próżniowych, sprężarek powietrza i innych rodzajów gazu, wentylatorów i wyciągów
-
Kod PKWiU: 28.29.21 - Urządzenia do czyszczenia, napełniania, pakowania lub paczkowania butelek lub innych pojemników
-
Kod PKWiU: 65.12.31.0 - Usługi ubezpieczeniowe w transporcie kolejowym
-
Kod PKWiU: 38.32.3 - SUROWCE WTÓRNE NIEMETALOWE
-
Kod PKWiU: 61.9 - Pozostałe usługi telekomunikacyjne