2002 90 19 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4105 30 - Skóry owcze lub jagnięce, w stanie suchym („crust”), bez wełny, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 2208 30 - Whisky
-
Kod CN: 8704 21 99 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o masie całkowitej pojazdu <= 5 ton, o pojemności skokowej <=2 500 cm³, używane (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 0802 70 00 - Orzechy kola (Cola spp.), świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
-
Kod CN: 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone
-
Kod CN: 0810 40 - Żurawiny, borówki czarne i pozostałe owoce z rodzaju Vaccinium, świeże
-
Kod CN: 3702 39 00 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości <= 105 mm, do fotografii monochromatycznej (z wył. filmu z emulsją halogenku srebra, filmu wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, i do promieni rentgenowskich)
-
Kod CN: 4206 00 00 - Artykuły z jelit (innych niż z jelit jedwabników), błon, pęcherzy lub ze ścięgien (z wył. sterylnego katgutu chirurgicznego i podobnych sterylnych materiałów do szycia oraz strun do instrumentów muzycznych)
-
Kod CN: 8443 19 20 - Maszyny drukarskie do drukowania na materiałach włókienniczych (z wył. maszyn drukarskich offsetowych, do druku fleksograficznego, typograficznego i do druku wklęsłego)
-
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone