2002 90 31 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6112 11 00 - Dresy z bawełny, dziane
-
Kod CN: 5208 43 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 7004 20 99 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
-
Kod CN: 1905 32 19 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g i gofrów i wafli o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 2905 14 10 - 2-Metylopropan-2-ol (alkohol tert-butylowy)
-
Kod CN: 2903 82 00 - Aldryna (ISO), chlordan (ISO) i heptachlor (ISO)
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 2922 14 00 - Dekstropropoksyfen (INN) i jego sole
-
Kod CN: 3002 14 00 - Produkty immunologiczne, zmieszane, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 7209 27 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm (z wył. elektrotechnicznych)