2002 90 91 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8504 10 20 - Cewki indukcyjne oraz dławiki (tłumiki), nawet połączone z kondensatorem
-
Kod CN: 9609 20 00 - Pręciki ołówkowe, czarne lub barwne
-
Kod CN: 2008 70 61 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2712 10 90 - Wazelina (z wył. surowej)
-
Kod CN: 1202 42 00 - Orzeszki ziemne, łuskane, nawet łamane (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 3603 00 - Lonty prochowe; lonty detonujące; spłonki nabojowe lub detonujące; zapalniki, detonatory elektryczne (z wył. zapalników pocisków i łusek nabojów, ze spłonkami lub bez)
-
Kod CN: 0406 90 93 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 2102 10 10 - Kultury drożdży
-
Kod CN: 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN: 5111 19 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy zgrzebnej wełny lub zgrzebnej cienkiej sierści zwierzęcej, o masie powierzchniowej > 300 g/m² (z wył. tkanin do zastosowań technicznych objętych pozycją 5911)