2004 90 10 Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożona
Kod CN 2004 90 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0810 40 10 - Borówki brusznice lub borówki czerwone "owoce z gatunku Vaccinium vitis-idaea", świeże
-
Kod CN: 2008 99 51 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, niezawierający alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8108 20 00 - Tytan nieobrobiony plastycznie; proszki tytanu
-
Kod CN: 5402 - Przędza z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową (monofilamentem) syntetyczną, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5402 32 00 - Przędza teksturowana z nylonu lub pozostałych poliamidów, o masie liniowej nitki pojedynczej > 50 teksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8207 50 60 - Narzędzia do wiercenia metalu, wymienne, z częścią roboczą ze stali szybkotnącej (z wył. do gwintowania otworów)
-
Kod CN: 2839 - Krzemiany; techniczne krzemiany metali alkalicznych (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 4411 12 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości <= 5 mm
-
Kod CN: 3404 - Woski sztuczne i woski preparowane