2005 10 00 Warzywa homogenizowane pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości <= 250 g masy
Kod CN 2005 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7207 20 59 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla, o przekroju poprzecznym w kształcie koła lub wielokąta, kute
-
Kod CN: 6302 32 - Bielizna pościelowa, z włókien chemicznych (z wył. zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 9202 90 - Gitary, harfy i pozostałe instrumenty strunowe (z wył. klawiszowych i smyczkowych)
-
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)
-
Kod CN: 6903 20 90 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające >= 45% tlenku glinu i > 50% masy krzemionki (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych ogniotrwałych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 8462 29 91 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice (włączając prasy), hydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (z wył. urządzeń do obróbki wyrobów płaskich)
-
Kod CN: 4802 58 10 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze > 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8705 40 00 - Betoniarki samochodowe
-
Kod CN: 8528 72 20 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, kolorowa, zawierająca urządzenia wideo do zapisu lub odtwarzania
-
Kod CN: 2008 70 11 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg