2005 20 20 Ziemniaki w postaci cienkich plasterków, smażone lub pieczone, nawet solone lub z przyprawami, w hermetycznych opakowaniach, nadające się do bezpośredniego spożycia, niezamrożone
Kod CN 2005 20 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.31.14.0 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2707 - Oleje i pozostałe produkty destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej; podobne produkty, w których masa składników aromatycznych jest większa niż składników niearomatycznych
-
Kod CN: 8410 - Turbiny hydrauliczne, koła wodne oraz ich regulatory (z wył. siłowników hydraulicznych i silników objętych pozycją 8412)
-
Kod CN: 8904 00 10 - Holowniki, pełnomorskie i do wód lądowych
-
Kod CN: 1904 90 80 - Zboża w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ryżu, kukurydzy, mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)
-
Kod CN: 0105 99 30 - Indyki domowe, żywe, o masie > 185 g
-
Kod CN: 5205 15 10 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 83,33 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5102 19 - Cienka sierść zwierzęca, niezgrzebna ani nieczesana (z wył. z kóz kaszmirskich)
-
Kod CN: 8462 49 - Maszyny do przebijania, dziurkowania lub nacinania (włączając prasy) i kombinowane dziurkarki i wykrawarki, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu
-
Kod CN: 0802 32 00 - Orzechy włoskie, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)