2005 99 Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, niezmieszanych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7204 50 00 - Wlewki do przetopu z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów o składzie chemicznym odpowiednim dla surówki, surówki zwierciadlistej lub żelazostopów)
-
Kod CN: 2801 30 10 - Fluor
-
Kod CN: 8471 30 00 - Przenośne maszyny do automatycznego przetwarzania danych, o masie <= 10 kg, składające się co najmniej z jednostki centralnej, klawiatury i monitora (z wył. jednostek peryferyjnych)
-
Kod CN: 7003 19 90 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową i ze szkła optycznego)
-
Kod CN: 7202 41 10 - Żelazochrom, zawierający > 4% masy, ale <= 6% masy węgla
-
Kod CN: 2204 29 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
-
Kod CN: 8202 20 00 - Brzeszczoty do pił taśmowych, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 5804 10 90 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe, wzorzyste (z wył. tkanych i dzianych)
-
Kod CN: 8472 30 00 - Maszyny do sortowania, składania, kopertowania lub banderolowania poczty, maszyny do otwierania, zamykania lub pieczętowania poczty oraz maszyny do przyklejania lub kasowania znaczków pocztowych
-
Kod CN: 2004 - Warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)