2204 29 27 Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 29 27 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0401 50 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 45% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0405 20 10 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 39% ale < 60% masy
-
Kod CN: 2926 90 20 - Izoftalonitryl
-
Kod CN: 6215 90 00 - Krawaty, muszki i fulary, z materiałów włókienniczych (z wył. z jedwabiu lub odpadów jedwabiu lub z włókien chemicznych, z dzianin)
-
Kod CN: 3502 19 90 - Albumina jaja, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 7207 20 - Półprodukty z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla
-
Kod CN: 9506 69 10 - Piłki do krykieta i polo
-
Kod CN: 1604 20 70 - Tuńczyki, latający bonito lub pozostałe ryby z rodzaju Euthynnus, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 8603 10 00 - Wagony osobowe, towarowe lub transportowe, kolejowe lub tramwajowe, o napędzie własnym, zasilane z zewnętrznego źródła energii elektrycznej (inne niż te objęte pozycją 8604)
-
Kod CN: 0302 56 00 - Błękitek "Micromesistius poutassou, Micromesistius australis), świeży lub schłodzony