2007 99 10 Przecier i pasta, ze śliwek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 100 kg, do przetwórstwa przemysłowego
Kod CN 2007 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
-
Kod CN: 8714 96 30 - Mechanizm korbowy do rowerów
-
Kod CN: 1704 10 10 - Guma do żucia, nawet pokryta cukrem, zawierająca < 60% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 2202 99 - Napoje bezalkoholowe (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, mleka i piwa)
-
Kod CN: 6206 90 10 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 7507 20 00 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, z niklu
-
Kod CN: 2204 22 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2208 40 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej
-
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 3304 91 00 - Pudry, włącznie z pudrami dla dzieci, nawet prasowane (inne niż leki)