0210 20 Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0811 20 59 - Jeżyny i morwy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 0405 10 11 - Masło naturalne, o zawartości tłuszczu >= 80% , ale <= 85% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. masła odwodnionego i ghee)
-
Kod CN: 8465 10 90 - Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami, z automatycznym przemieszczaniem przedmiotu pomiędzy poszczególnymi operacjami
-
Kod CN: 8418 50 - Meble "skrzynie, szafki, lady wystawowe, gabloty oraz podobne" do przechowywania i wystawiania, zawierające wyposażenie chłodnicze lub zamrażarkowe (z wył. łączonych chłodziarko-zamrażarek wyposażonych w oddzielne drzwi zewnętrzne, chłodziarek domowych i zamrażarek skrzyniowych, o pojemności <= 800 litrów lub zamrażarek szafowych, o pojemności <= 900 litrów)
-
Kod CN: 2921 13 00 - Chlorowodorek chlorku 2-(N,N-dietylamino)etylu
-
Kod CN: 7307 92 90 - Gwintowane kolanka i łuki, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 4411 92 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,8 g/cm³ (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, paneli mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 9207 10 80 - Instrumenty muzyczne, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, klawiszowe (z wył. organów, pianin cyfrowych, syntezatorów i akordeonów)
-
Kod CN: 8408 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne)
-
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)