2007 99 50 Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. takich przetworów otrzymanych z owoców cytrusowych i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN 2007 99 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 20 00 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z bawełny
-
Kod CN: 0304 94 10 - Surimi z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
-
Kod CN: 8417 80 70 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do prażenia, topienia lub innej obróbki cieplnej rud, pirytów lub metali, pieców piekarniczych, pieców i palenisk do wypalania wyrobów ceramicznych, i do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych, pieców do suszenia i do krakingu)
-
Kod CN: 9616 20 00 - Puszki do pudru i tamponiki do nakładania kosmetyków lub preparatów toaletowych
-
Kod CN: 8481 30 - Zawory zwrotne "jednokierunkowe" do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych
-
Kod CN: 3912 39 85 - Etery celulozy, w formach podstawowych (z wył. karboksymetylocelulozy i jej soli, i hydroksypropylocelulozy)
-
Kod CN: 7217 10 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, niepokryty ani niepowleczony, nawet polerowany (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 6102 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 0406 90 75 - Asiago, Caciocavallo, Montasio i Ragusano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0305 32 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae