2008 20 79 Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 13%, ale <= 19% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 20 79 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 29 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0502 90 00 - Sierść borsuka i pozostała sierść do wyrobu szczotek i pędzli i odpadki takiej szczeciny lub sierści
-
Kod CN: 6702 - Kwiaty sztuczne, liście i owoce oraz ich części i artykuły wykonane ze sztucznych kwiatów, liści lub owoców, przez wiązanie, klejenie, wkładanie jednej w drugą lub w inny podobny sposób
-
Kod CN: 6902 20 - Cegły, płyty, bloki i podobne wyroby ceramiczne konstrukcyjne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu, krzemionki lub mieszaniny, lub związku tych produktów chemicznych (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub z podobnych ziem krzemionkowych)
-
Kod CN: 0502 - Szczecina i sierść świń lub dzików; sierść borsuka i pozostała sierść do wyrobu szczotek i pędzli; odpadki takiej szczeciny lub sierści
-
Kod CN: 1507 90 10 - Olej sojowy i jego frakcje, nawet rafinowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. modyfikowanych chemicznie, oleju surowego i do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 9016 00 10 - Wagi o czułości 5 cg lub lepszej, nawet z odważnikami
-
Kod CN: 1302 13 00 - Ekstrakt z chmielu
-
Kod CN: 1302 12 00 - Ekstrakt z lukrecji (z wył. zawierającego > 10 % masy sacharozy lub pakowanego jako wyrób cukierniczy)
-
Kod CN: 3923 50 90 - Korki, przykrywki, kapsle i pozostałe zamknięcia (z wył. kapsli i kołpaków do butelek)