2008 50 Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1102 90 90 - Mąka ze zbóż (z wył. pszenicy, meslin, żyta, kukurydzy, ryżu, jęczmienia i owsa)
-
Kod CN: 6907 30 00 - Kostki mozaikowe i podobne artykuły, nawet na podłożu, ceramiczne (z wył. ogniotrwałych i ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 5808 10 00 - Plecionki w sztukach
-
Kod CN: 8476 90 10 - Części automatów do rozmieniania pieniędzy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
-
Kod CN: 4802 10 00 - Papier i tektura, czerpane, dowolnego rozmiaru
-
Kod CN: 8412 80 10 - Silniki na parę wodną i silniki na inne rodzaje pary (z wył. kotłów i turbin wytwarzających parę wodną lub inną parę)
-
Kod CN: 2008 60 11 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas
-
Kod CN: 2825 60 00 - Tlenki germanu i ditlenek cyrkonu
-
Kod CN: 2930 40 90 - Metionina (z wył. metioniny (INN))