2008 70 92 Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 5 kg
Kod CN 2008 70 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 59 05 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, wykonane na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej i bez metalowego ochronnego noska (z wył. zakrywającego kostkę)
-
Kod CN: 8426 99 00 - Okrętowe żurawie masztowe; dźwignice, włączając linomostowe (z wył. suwnic, suwnic bramowych, bramownic torowych, suwnic mostowych, bramownic drogowych oraz wozów okraczających podsiębiernych, żurawi wieżowych, wozów i wózków transportu wewnętrznego z urządzeniami dźwigowymi, żurawi przejezdnych i dźwignic przeznaczonych do montowania na pojazdach drogowych)
-
Kod CN: 3003 42 00 - Leki zawierające pseudoefedrynę (INN) lub jej sole, niezawierające hormonów lub steroidów wykorzystywanych jako hormony, lub antybiotyków, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 8414 80 11 - Turbosprężarki, jednostopniowe (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 3703 - Papier fotograficzny, tektura i tekstylia, światłoczułe, nienaświetlone
-
Kod CN: 3907 70 00 - Poli(kwas mlekowy), w formach podstawowych
-
Kod CN: 2925 - Związki z karboksyimidową grupą funkcyjną (włącznie z sacharyną i jej solami) oraz związki z iminową grupą funkcyjną
-
Kod CN: 5602 - Filc, nawet impregnowany, powleczony, pokryty lub laminowany, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 0406 90 93 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 0813 50 19 - Mieszanki suszonych moreli, jabłek, brzoskwiń(włącznie z nektarynami), gruszek, papai i pozostałych jadalnych, suszonych owoców, zawierające śliwki (z wył. mieszanin jadalnych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron)