2008 93 21 Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN 2008 93 21 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2809 - Pentatlenek difosforu; kwas fosforowy; kwasy polifosforowe, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 1105 20 00 - Płatki i granulki, ziemniaczane
-
Kod CN: 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4010 36 00 - Pasy synchroniczne bez końca, z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 150 cm, ale <= 198 cm
-
Kod CN: 8429 51 91 - Ładowarki łopatowe gąsienicowe (inne niż specjalnie zaprojektowane do pracy pod powierzchnią ziemi), samobieżne
-
Kod CN: 8414 30 20 - Sprężarki, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych, o mocy <= 0,4 kW
-
Kod CN: 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 6804 10 00 - Kamienie młyńskie i kamienie szlifierskie do mielenia, kruszenia lub rozcierania, bez opraw
-
Kod CN: 3205 00 00 - Laki barwnikowe (inne niż chińskie czy japońskie lakiery i farby); preparaty na bazie laków barwnikowych, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 2206 00 - Cydr (cidr), perry, miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i napojów bezalkoholowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. piwa, wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi)