2008 99 31 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85 % mas.
Kod CN 2008 99 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8701 95 10 - Ciągniki rolnicze i stosowane w leśnictwie, kołowe, o mocy silnika > 130 kW (z wył. kierowanych przez pieszego)
-
Kod CN: 8474 20 00 - Maszyny do zgniatania, kruszenia lub mielenia, substancji mineralnych w postaci stałej
-
Kod CN: 8215 10 - Zestawy łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, które mogą także zawierać równoważną liczbę noży, z metalu nieszlachetnego, zawierające co najmniej jeden artykuł pokryty metalem szlachetnym
-
Kod CN: 3213 - Farby do celów artystycznych, szkolnych i reklamowych, środki modyfikujące odcienie, farby do celów rozrywkowych i podobne, w tabletkach, tubkach, słoikach, butelkach, miseczkach lub w podobnej postaci, lub w opakowaniach
-
Kod CN: 2923 30 00 - Perfluorooktanosulfonian tetraetyloamonium
-
Kod CN: 7110 19 - Platyna, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 6403 99 11 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem > 3 cm
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 3823 19 10 - Kwasy tłuszczowe destylowane
-
Kod CN: 9106 10 00 - Dawkowniki czasu; czasomierze rejestrujące