2008 99 43 Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg
Kod CN 2008 99 43 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2403 19 - Tytoń do palenia, nawet zawierający namiastki tytoniu w dowolnej proporcji (z wył. tytoniu do fajek wodnych zawierającego tytoń)
-
Kod CN: 8537 10 - Tablice, szafy i podobne zestawy aparatów, do elektrycznego sterowania lub rozdziału energii elektrycznej, do napięć <=1000 V
-
Kod CN: 6307 90 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z materiałów włókienniczych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0703 10 - Cebula i szalotka, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0712 32 00 - Uszaki "Auricularia spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 3702 96 - Film fotograficzny, w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z perforacją, do fotografii monochromatycznej, o szerokości <= 35 mm, i o długości <= 30 m (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, do promieni rentgenowskich)
-
Kod CN: 0306 33 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2921 51 - o-, m, p-Fenylenodiamina, diaminotolueny i ich pochodne; ich sole
-
Kod CN: 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 2008 97 32 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami kokosowymi, nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)