2009 11 11 Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 11 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: SEKCJA XI - MATERIAŁY I ARTYKUŁY WŁÓKIENNICZE
-
Kod CN: 8205 - Narzędzia ręczne, włączając diamenty szklarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane; lampy lutownicze; imadła, zaciski i podobne (inne niż akcesoria i części do obrabiarek); kowadła; przenośne ogniska kowalskie; ściernice z ramami obsługiwane ręcznie lub nożnie
-
Kod CN: 8539 32 20 - Lampy na pary rtęci lub sodu
-
Kod CN: 2842 90 10 - Sole, sole podwójne lub sole złożone kwasów selenu lub telluru
-
Kod CN: 3307 49 00 - Preparaty do perfumowania lub odświeżania pomieszczeń, włącznie z preparatami zapachowymi stosowanymi w trakcie obrzędów religijnych (z wył. „agarbatti” i pozostałych preparatów zapachowych, które działają w wyniku spalania)
-
Kod CN: SEKCJA VI - PRODUKTY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO LUB PRZEMYSŁÓW POKREWNYCH
-
Kod CN: 0102 21 30 - Krowy hodowlane czystorasowe (z wył. jałówek)
-
Kod CN: 8539 39 20 - Lampy fluorescencyjne o zimnej katodzie (CCFL) do podświetlania płaskich wyświetlaczy panelowych
-
Kod CN: 1803 20 00 - Pasta kakaowa, całkowicie lub częściowo odtłuszczona
-
Kod CN: 8456 40 00 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału, obrabiające za pomocą łuku plazmowego