10.32.12.0 Sok pomarańczowy
Kod PKWiU 10.32.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2009 11 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, i o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 99 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
-
Kod CN: 2009 12 00 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i soku zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 98 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.2 - RYBY ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, NADAJĄCE SIĘ DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
-
Kod PKWiU: 88.91.1 - USŁUGI POMOCY SPOŁECZNEJ BEZ ZAKWATEROWANIA W ZAKRESIE OPIEKI DZIENNEJ NAD DZIEĆMI
-
Kod PKWiU: 27.90.8 - CZĘŚCI KONDENSATORÓW ELEKTRYCZNYCH, REZYSTORÓW ELEKTRYCZNYCH, REOSTATÓW I POTENCJOMETRÓW
-
Kod PKWiU: 79.11.1 - USŁUGI REZERWACJI BILETÓW NA RÓŻNE ŚRODKI TRANSPORTU, ŚWIADCZONE PRZEZ AGENTÓW I POŚREDNIKÓW TURYSTYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 17.12.71 - Papier i tektura złożone niepowleczone powierzchniowo i nieimpregnowane
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
-
Kod PKWiU: 24.10.61.0 - Pręty walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, ze stali niestopowej
-
Kod PKWiU: 20.53.10.0 - OLEJKI ETERYCZNE; MIESZANINY SUBSTANCJI ZAPACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 41.00.24 - Budynki handlowo-usługowe
-
Kod PKWiU: 17.21.1 - PAPIER FALISTY I TEKTURA FALISTA ORAZ OPAKOWANIA Z PAPIERU I TEKTURY