2009 39 95 Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN 2009 39 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2206 00 89 - Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi, wzbudzonych, cedru i perry)
-
Kod CN: 2008 40 19 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 9403 10 98 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm (z wył. stołów ze specjalnym wyposażeniem do kreślenia, objętych pozycją 9017, szaf z drzwiczkami, klapami lub żaluzjami i mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 2008 50 59 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 15% masy)
-
Kod CN: 2306 60 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów palmowych lub ich jąder
-
Kod CN: 3915 30 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 2529 30 00 - Leucyt, nefelin i sjenit nefelinowy
-
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)
-
Kod CN: 0207 44 91 - Wątróbki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 8483 10 25 - Korby i wały wykorbione, ze stali kutej swobodnie