2009 41 Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0401 20 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 3 % masy, ale <= 6 % masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0307 22 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 1905 32 91 - Gofry i wafle, solone, nawet z nadzieniem (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN: 0812 90 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. wiśni i czereśni)
-
Kod CN: 5402 61 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie lub przędzy teksturowanej)
-
Kod CN: 8207 70 - Narzędzia do frezowania, wymienne
-
Kod CN: 5514 12 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 9015 - Przyrządy i urządzenia geodezyjne, włączając do pomiarów fotogrametrycznych, hydrograficzne, oceanograficzne, hydrologiczne, meteorologiczne lub geofizyczne (z wył. Kompasów i busoli); dalmierze
-
Kod CN: 8513 10 00 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii
-
Kod CN: 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone